Dobro Dosli na sajt odeljenja šestog razreda Rifat Burdzović Trso Tutin

 
HomeРегиструј сеПриступи
Da biste Bili Moderator ili Admin potrebno je da posaljete SMS poruku sa tekstom:FT ADMIN (vase Korisnicko ime) na 4828 za Moderatora FR MODER (Vase Korisnicko Ime) na 4828 ***CENE*** Admin:100 Din 7 dana Moderator 50 din 7 dana**Ukoliko imate pitanje posaljite SMS poruku sta tekstom FO PODRSKA (vase Pitanje) na 4828 Cena 25 din**Ukoliko vas zanjimaju informacije ko je admin i njegov E-mail neka posalja SMS prouka sa tekstom FO FROUM na 4828 cena 25 din
Dobro Dosli na sajt odeljenja šestog razreda Rifat Burdzović Trso Tutin

Dobro Dosli na sajt odeljenja šestog razreda Rifat Burdzović Trso Tutin - Услови регистрације


Док администратори и уредници овог форума настоје да обришу или замене било који доступни материјал што је брже могуће, немогуће је прегледати сваку поруку. Према томе, на Вама је да знате да све поруке послате на ове форуме исказују ставове и опредељења аутора, никако администратора, уредника или веб мастера (осим, наравно, порука послатих лично од ових људи) и од сада се обавезује те условима.

Слажете се да не шаљете никакве погрдне, непристојне, вулгарне, клеветичке, одвратне, претеће, сексуално-орјентисане поруке или било какве материјале које може нарушити било које од корисничких правила. Поступајући другачије, можете бити одмах и трајно искључени(И ваш интернет провајдер ће бити обавештен). IP Адресе свих порука су сачуване за помоћ у случају непримене ових услова. Слажете се да веб мастер, администратор и уредници овог форума имају право да обришу, измене, помере или затворе сваку тему у свако доба ако то сматрају потребним. Као корисник слажете се са свим информацијама јоје сте предходно унели и оне ће бити сачуване у бази података. Да ове информације небуду обављене ни једној трећој особи без Вашег допуштења веб мастеру, администратору и уредницима, они се не могу дрзати за одговорне за било кои од хакерских напада који могу преузети податке који могу довести до неприлика.

Овај форум користи cookis да би сачувао информације на Вашем компиутеру. Ови cookis фајлови не садрже ни једну од информација које сте изнад убацили, они служе само да употпуне бољи изглед стране. Е-маил адресасе користи само за потврду ваших података регистрације и шифре.

Кад кликнете на дугме за регистрацију испод, слажете се и обавезујете се са свим овим условима.